unieke interieurelementen onder een 18°eeuws dakgebinte

Over Het huis van mijn moeder

Over ons

Wij selecteren voor u originele meubelen en decoratiestukken met karakter. Hun doorleefde patina, eigenwijze barst of andere gebruikssporen zijn charmante details die elk stuk uniek maken. Wellicht vindt u bij ons een interieurelement dat uw woning compleet maakt of een blikvanger wordt in een meer strakke ruimte. In ieder geval creëert u een apart interieur dat in geen enkele showroom terug te vinden is.

'Het huis van mijn moeder' is een combinatie van een webwinkel en een winkelruimte op de zolderverdieping van een 18°eeuwse hoeve. Op afspraak ontvangen we u graag zodat u kan komen kijken naar de artikelen die uw interesse wegdragen.

Antiques are green

Eén van de basisprincipes van de ‘circulaire economie’ is het hergebruik van materialen. Door een verlengde levensduur kunnen we onze voetafdruk verlagen. Door oude spullen een nieuw leven te geven, help je dus de planeet.

Bovendien behouden mooie oude voorwerpen en kunst meestal hun waarde doorheen de tijd. Op die manier kan je zelf genieten van een voorwerp en het tegelijkertijd bewaren voor de volgende generatie.

Kinderkankerfonds

Wij schenken elk jaar 10% van onze winst aan een goed doel. Op die manier steunen wij het Kinderkankerfonds van UZ Leuven.

“Het Kinderkankerfonds Leuven zorgt voor de financiële middelen om kinderen met kanker en hun familie zinvol te begeleiden en te ondersteunen.”
Meer info www.uzleuven.be/kinderkankerfonds

Meer weten? Of heeft u een vraag?